Prestigio представя нашето уеб-пространство за дигитални файлове

Днес нищо не работи без дигитални файлове. Изображения, брошури и литература са само някои от видовете файлове, от които ежедневно се нуждаят нашите партньори, журналисти и клиенти от цял свят. За да предлагаме гарантирано най-доброто решение за нашите партньори, Prestigio разработи уеб-базирано пространство-ресурс за всички видове маркетинг и прес материали. На digital.prestigio.com можете да получите достъп до всички снимки на продукти в най-различни формати и резолюции за използване в Мрежата и на печатни материали. Нещо повече, там има продуктори брошури, филми, каталози, графични изображения и много други – всички структурирани, лесни за откриване и с възможност за изтегляне 24/7.

Цялата база данни може да се претърсва по различни опции: ключова дума, имена на продукти, видове източници, продуктови категории и дори колекции.

BОсвен прякото изтегляне на файлове, вие имате възможността да споделяте единични файлове или дори цели колекции, които можете да създадете сами. За допълнителна информация моля, изтеглете това Кратко ръководство.
Моля посетете digital.prestigio.com и се регистрирайте за вашия персонален акаунт. Ние разширяваме и подобряваме непрекъснато това мощно средство, особено версиите на различните езци.

За всякакви въпроси и предложения, моля свържете се с маркетинг екипа на Prestigio на digital@prestigio.com