Нашият бренд

Prestigio предлага изключителна комбинация от елегантност, функционалност, високо качество на продуктите, съвременна технология и модерен дизайн. Ние се стремим да предложим повишено качество на живота с ценово достъпни луксозни ИТ продукти и потребителска електроника за всички, които са избрали съвременен начин на живот.

Ние постигаме това с нашата непрекъсната ангажираност да:  

  • Предлагаме широка, но добре проучена гама от продукти, съчетаващи съвременни технологии и иновационен дизайн.
  • Произвеждаме продукти, които отговарят на съвременните нужди и изисквания на живота в цифровия дом и офис.
  • Осигуряваме стриктен контрол на качеството, както и услуги с добавена стойност на нашите клиенти, и едни от най-добрите гаранционни условия на пазара.

Портфолио

Разгледайте или открийте наново нашето продуктово портфолио, и ще намерите със задоволство онзи уникален продукт, който допълва вашият начин на живот и изразява вашата личност.

Нашите предложения се групират вPC и периферия, Хай-тек продукти иАксесоари за дома /a> и автомобила. Те влючват Десктоп иНеттоп компютри, Таблет РС, Четци на е-Книги, GPS навигатори, чанти за ноутбуци,  стройства за съхранение на данни като USB флаш-памети ивъншни твърди дискове (HDD),и още много всички с изключителен външен вид.

Prestigio също така предлага колекции от избрани продукти с подобен дизайн и цветови схеми за тези, които желаят да бъдат винаги в крак с модата:  

За нас

Понастоящем с централен офис в Кипър, Prestigio активно оперира в региона EMEA чрез бизнес партньорства и представителни офиси в над 26 страни. Днес Prestigio е бързорастящ, добре позициониран бранд с продажби в 63 страни. Prestigio все повече намира място сред най-уважаваните брандове в развиващите се пазари в целия регион ЕМЕА.

Компанията Prestigio е получила два международни сертификата, ISO 9001 и ISO 14001. Те удостоверяват, че ние сме внедрили и осигуряваме съответствие със стандартите за качество, безопасност и надеждност, и че сме се посветили на подобряване на нашата политика към екологията.